PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, September 8, 2011

PATUTLAH PAS MELENTING MARAH KAT JAMAL ABDILLAH..!!!Raja Pop tanah air, Jamal Abdillah, 52, hari ini sah menjadi ahli UMNO setelah menyerahkan borang keahlian di Ibu Pejabat UMNO di sini. Menurut Jamal, dia sebenarnya telah lama menyokong parti yang diterajui oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak itu.

"Saya sebenarnya dalam diam telah lama menyokong UMNO dan kini tibalah masanya untuk saya menjadi ahli secara terbuka.

"Penyertaan saya ini berikutan keyakinan terhadap pucuk pimpinan serta perjuangan parti yang dilihat mampu untuk memaju negara ke arah pembangunan yang lebih baik," katanya.

Tambah penyanyi yang popular dengan lagu Kau Kekasih Awal dan Akhir itu, beliau bersedia memberikan kerjasama untuk bergerak aktif bersama parti itu sekiranya khidmatnya diperlukan.

"Saya akan memberi 100 peratus sokongan dan komitmen dalam membantu melaksanakan sebarang kempen yang akan dijalankan oleh parti itu.

"Lagipun apa yang saya lakukan ini adalah mengikut jejak langkah arwah ayah saya, Haji Ali Haji Husin yang merupakan orang kuat UMNO.

"Arwah ayah saya pernah menjadi Pengerusi Tetap UMNO Bahagian Pasir Salak, Perak," katanya.

Selain itu, Jamal juga menyeru kepada rakan-rakan artis agar bersama dalam menentukan masa depan negara.

3 comments:

Anonymous said...

Mesti PAS boikot Jamal lepas ni. Fatwa baru akan dikeluarkan oleh Ulaq Ayaq PAS supaya haramkan lagu Jamal dinyanyikan....hehehe. Diorang cuma boleh nyanyi lagu Yassin n Bob Lokman saja la.

Anonymous said...

sapa nak masuk PAS yg asyik gila berpolitik saja.

rexuan said...

Jamal kena siap sedia lepas ni. sure habis diaorg korek sejarah silam dia.. moga2 dia cukup kuat..

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...