PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, July 14, 2011

SAH BAHARUDIN MENINGGAL BUKAN AKIBAT GAS PEMEDIH MATA..!!!KUALA LUMPUR 13 Julai — Gambar dan video yang tersebar dalam media sosial bukan gambar Allahyarham Baharudin Ahmad, pemandu teksi yang meninggal dunia akibat komplikasi jantung, semasa menyertai perhimpunan haram di ibu negara, Sabtu lepas.

Dalam satu kenyataan hari ini, Penolong Ketua Urus Setia Ketua Polis Negara (Perhubungan Awam), ACP Ramli Mohamed Yoosuf berkata, keputusan itu adalah hasil siasatan bagi mengenal pasti gambar dan video itu.

GAMBAR ARWAH SEBENAR
"Pihak yang tidak bertanggungjawab telah menyebarkan gambar dan video di dalam media sosial untuk memberi gambaran bahawa seorang anggota perhimpunan yang kelihatan terbaring dan sesak nafas di atas jalan raya merupakan Baharudin,” katanya.

Kenyataan itu turut mengepilkan gambar sebenar Baharudin.

Pemangku Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Amar Singh Ishar Singh sebelum ini berkata, Baharudin, 59, meninggal dunia akibat komplikasi jantung dan bukannya berpunca daripada gas pemedih mata seperti didakwa pihak tertentu. — Bernama

Ini dia pembohongan yang dibuat pihak pakatan haram jadah..


PELAKON TERBAIK PERHIMPUNAN HARAM JADAH BERSIHIni dia video yang disebarkan oleh juak pakatan haram jadah untuk meminta simpati rakyat terhadap pembohongan yang direka kononya inilah Baharudin yang diseksa sampai mati..!!

Besar dosa pembohongan pakatan haram jadah ni, sampai sanggup buat apa saja..!!

4 comments:

geramsungguh said...

semua melayu tongong.... Ya Allah Ya Allah...Allah pun benci tgk korang semua perangai macam babi larr!

Anonymous said...

Puak pakatan haram ni memang pandai membohong..

Anonymous said...

memang wajar kalau LEMBU - LEMBU nie mampus kat tempat larangan. lembu dan Babi tak bertuan ini sepatutnya dikeluarkan dari Malaysia.. dah leer berpenyakit menyusahkan orang lain pulaak..

Tamingsari said...

Allah akan menurunkan bala kepada kita...

Bersedialah.. bertaubatlah...

Ya Allah, selamatkan negaraku dari pengkianatan yang menghancurkan keharmonian tanah air ku ini..

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...