PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, July 22, 2011

INI DIA VIDEO SEMUA PEMBOHONGAN PERHIMPUNAN HARAM "BerSHIT"..!!!
Hampir putus jantung puak pakatan haram melihat video pendedahan ni, ada yang masih tak jelaslah, ada yang tak sanggup nak tengok video kebenaran ni, ada yang terbatuk-batuk macam ada barang tersnagkut dalam tekak dia orang dan ada juga yang ketawa berdekeh-dekeh melihat semua pembohongan pakatan haram terbongkar.

Tentang kematian salah seorang yang sememnagnya tiada kaitan dengan gas pemedih mata, yang berlakon 2-3 kali mati, dan yang paling best pelakon terhebat masakini si Mat Sabun yang hebat dengan temberangnya.

Ini dia video Mat Sabu akan diambil tindakan terhadap semua pembohongannya..Dibawah ini video penipuan Mat Sabun kena langgar dengan Jip polis...keh...keh....Mat Sabu...ohh...Mat Sabu...kah...kah..kah...


1 comment:

Anonymous said...

abdul samat yasin,

baca yasin banyak2. selami hakikat 'kebenaran' yg abadi! perkara berbohong bukan sunnah yg perlu diwarisi!!

bahkan jauhilah mrk yg suka berbohong jika ingin selamat dunia & akhirat! timbalan presiden kamu ternyata berbohong! nwar yg timbalan presiden kamu bagi gelaran aljuburi tu juga suka berbohong!!

kamu buatla pasukan polis kamu sendiri, pasukan forensik, fru sendiri & media sendiri yg semata2 masuk sebelah puak kamu. mungkin kamu takkan 'nampak' semua lkonan pemimpin2 auta kamu tuh!

jika terjadi apa2 malapetaka kpd kamu, berdoa sj lah. jgn mintak tolong polis krn kamu tidak percayakan polis...

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...