PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Tuesday, March 22, 2011

PENDEDAHAN BLOGGER HANIEF KETIKA DISOAL SIASAT






Berani betul si Blogger pengampu Anwar ni menyebarkan video beliau, sedang disoal siasat oleh pihak berkuasa kerana penyebaran fitnah busungnya terhadap Kerajaan.

Blogger Haneif ni kononnya membongkarkan kegiatan buruk kerajaan dengan ciptaannya seperti NamaWee yang dikutuk kerana biadap mencerca Kerajaan.

Ini dia video yang dimaksudkan dan disebarkan oleh kroni-kroni Hanief yang berpihak kepadanya.


11 comments:

Anonymous said...

bodo nak mampuih hanief ni..mcm blur saja..mcmana bolih jd blogger aku pun tk tau.nampak sgt tk mo bg kerjasama..ketegaq macam boss dia juga..mmg jenis yg suka langgaq undang2 pun..

Anonymous said...

kahkahkahkh, sama kaki putar macam bos dia jugak kahkahkahkah

Anonymous said...

dia jadi camni konon tak kena dakwa , polis kasi dakwa jee malaun ni bukti dah ada apa ! biar dia terkencing nanti masa tu barulaa menagis tak berlagu

Anonymous said...

biar padan muka dia

Anonymous said...

Cekup je budak gila ni asyik menyusahkan siasatan SKMM je macam juga sivajee the boss dia.

Anonymous said...

budak ni pandai kelentong macam ketua dia jugak lah, si Liwat tu

Anonymous said...

cakap jelah kau lupa password dari awal tadi. bukan susah aje pun. pusing2 macam nuar beruk la.

Anonymous said...

kalau muda2 dah pandai putaq , bila dah tua nanti macam boss dia jugak lah jawap nya atau lebih teruk lagi?

Penditakainsingkat said...

Salam,

Sebab itulah Allah turunkan agama Islam untuk menyelamatkan manusia.

Tetapi ada juga manusia yang beranggapan "berbohong" dapat menyelamatkannya.

Marilah kita pastikan anak cucu kita tidak terjerumus ke lembah kehinaan seperti ini.

TESLAMARIN said...

alasan budak sekolaH lupa password, lepas tu lupa security question, aku dah agak dah.berani buat berani tanggung la nif.

Anonymous said...

penakut bodoh si hanief ni. berani buat berani tanggung. padan muka ko

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...