PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Sunday, March 13, 2011

PENDAKWA MOHON DNA ANWAR, KARPAL BANTAH




Pendakwa dah mohon mahkamah meminta tertuduh agar mendapatkan sampel darah daripada Anwar yang bertujuan menjalankan profile DNA siapa yang ditemui dalam DNA dubur pengadu.

Persoalannya, adakah Anwar berani..??

Adakah Anwar anak jantan...???
Ataupun Anwar suka main jantan saja..??

Adakah Anwar akan pusing-pusing jawapan lagi...??
Ataupun Anwar dah terjerat perangkap putar belitnya...??

Adakah Anwar jenis tak tahu malu meliwat Saiful..??
Ataupun Anwar akan melarikan diri lagi ke Embassy lagi..??

Kalau Anwar dan Pakatan Haram korang berani, buktikan Ketua Kaki Bontot kau tu tak bersalah...!!!! Ada berani...???

Ini dia video berkait...

4 comments:

Bingai @ Bangang said...

Copy peta pejabat PKR kat blog aku dan letak kat sini untuk memudahkan orang ramai berdemo mendesak nuar serahkan DNAnya hari ini jam 11.30 pagi.

Bingai @ Bangang
Ke Pejabat PKR?

Anonymous said...

Mengapa Anwar,Karpal Singh dan Sankaran Nair selalu mengganggu perbicaraan dengan soalan yang tidak relevan dengan kes sodomi ini? Adakah Mahkamah Tinggi tidak ada undang-undang menghukum mereka kerana obstruction di dalam court? Begitu juga Anwar dan supporters yang mengganggu dengan kata-kata kebisingannya.
Terutama Karpal Singh yang menyelar dan menyekat dari Anwar supaya diberikan sample DNAnya. Sepatutnya Mahkamah Tinggi mesti menghukum sesiapa yang menyebabkan "Contept of Court" kerana obstruction didlm perbicaraan.

Anonymous said...

saya rasa hairan dan ajaip gan pencacai anuar nie nak bukti pa lagi semua dah terdedah buat solat hajat mintak kebenaran tuhan dah tunjuk kebenaran macam2 bukti dah timbul tuhan dah bukakan hati semua yang tahu rasia tu semua terjadi dengan kehendak nya
tuhan maha adil maha berkuasa segala yang terjadi nie semua atas kehendak nya anuar segala yang awak alami kini kehendak nya balasan nya banyak sangat awak telah merosakan hidup orang dari yang baik jadi tak baik dari yang sopan menjadi sombong . ini lah masa nya tuhan nak tunjukan kat kau dunia nie bulat ada masa diatas ada masa di bawah

Anonymous said...

haiii lelaki dayus malaysia anuar al juburi hidupmu dah tak seindah dulu sumpahan keluarga mu dah memakan diri mu ... anuar yang buat sedap pastu berlingdung belakang anak isteri
kamu anuar patut jadi pelindung keluarga bukan kamu yang nak berlindung belakang anak bini lelaki jenis apa awak ni
ajar bini menipu ajar anak menipu suami and ayah jenis apa awak nie... awak nak jawap apa pada tuhan nanti awak nak letakan kat mana keluarga awak bila menhadap tuhan nanti

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...