PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, December 11, 2010

NAMAWEE Si NEGARAkuku


Jikalau KL BOYZ bercakap pasal Namawee ni mesti ramai yang kenal, pemuda yang pernah dikecam hebat kerana karya kontroversi yang mencetuskan rasa kurang senang khalayak terhadapnya. Namawee atau nama sebenarnya Wee Meng Chee ni dahulu dah buat hal, tapi sekarang macam nak test lagi Kerajaan dengan tampil di Parlimen untuk berjumpa Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz dengan pakaian hanya berbaju T tanpa tali leher serta memakai tutup kepala dengan imej Rapnya pula.

Ini yang sangat menghairankan KL BOYZ bagaimana pihak yang menjaga Keselamatan Parlimen membenarkan si Namawee ni lepas masuk untuk bertemu Menteri di Jabatan Perdana Menteri tanpa mengikut peraturan yang ditetapkan.Pelik betul, apakah keistemewaan si Namawee ni sehingga boleh buat apa sahaja di Malaysia ni tanpa ada undang-undang boleh menghalang siRappers ni.

Yang menerima kunjungan pula, seorang Menteri yang menjaga Hal Ehwal Parlimen pula.Mungkin KL BOYZ ingat la kan si Namawee ni tak pernah masuk dewan, tu yang dibenarkan si Rappers ni masuk agaknya.

Namawee ni semalam dilaporkan mengunjungi Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Mohamed Nazri Abdul Aziz bagi meminta bantuan kerajaan membiayai pembikinan video 1 Malaysia ciptaannya yang bertajuk Nasi Lemak 2.0.

3 comments:

UjangRanggi said...

Bapak besar kau punya font ni kl boyz..naik terbeliak mata gua..tp kira orait la jugak..menarik.
Pasal babiwee ni memang aku banyak kali dah cakap..nampaknya makin manja dia ngan Nazri tu..kalau takat hasilkan karya macam sial tu jangan harap la dia nak mintak geran guna duit rakyat Malaysia. Boleh mampus la kau Babiwee!!

Cg Pian said...

MOHON DI LINK KAN BLOG SAYA
http://helangbuana.blogspot.com/
TERIMA KASIH

Anonymous said...

Eh... hari tu bukan ganbar anak Nazri ke yang kat atas tu?

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...