PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Saturday, January 26, 2013

VIDEO WAJIB DITONTON OLEH NIK AZIZ DAN PANDIR PAS...!!!


Video diatas ni memang seharusnya ditonton khususnya Nik Aziz, Hadi Awang dan seluroh kelembai PAS yang main taram dalam mempertimbangkan isu Kalimah Allah ni.

Sepatutnya merekalah yang mendahului menghalang penggunaan Kalimah Allah tersebut kerana bakal mengelirukan anak cucu orang Islam akan datang.

Betapa bodohnya orang kuat PAS membenarkan penggunaan kalimah tersebut kerana "GOD" kristian sebenarnya bermakna "Tuhan" dan bukanlah Kalimah Allah.

Demi kepentingan politik untuk mencapai hasrat songsang mereka sanggup mengenepikan hal walaupun melibatkan agama Islam, tak mahu ambil peduli untuk mempertahankan Kalimah Allah.

Nik Aziz, Hadi Awang dan ketua pemimpin PAS yang bersekongkol bersetuju penggunaan Kalimah Allah dalam Bible Kristian semuanya dah dibutakan oleh politik, wang dan kuasa memerintah.

Mana pemimpin-pemimpin PAS ni letak otak mereka..?? Kat buntut kot...!!!

3 comments:

Anonymous said...

god itu tuhan, bukan allah,.. that simple pun LGE tak tau ke, similarly Lord tu tuhan bukan Allah, hai ya that simple translation pun tak tau, better go bck to school form tadika,.. hai ya..

Arya Teja said...

Salam.
Tuan minta pautan(LINK) blog http://revolusifikiran.blogspot.com dlm blog tuan. Sy senaraikan blog tuan dalam senarai BLOG POLITIK HANGAT. Blog sy revolusifikiran.blogspot.com blog santai gambar-gambar dan fakta-fakta yang menarik. Terima kasih kerjasama tuan.

Carlos Santiago said...

Benda ni xkan terjadi selagi najib kawal. xperlu risau pun. kita ada ketua agama.ketua agama perlu main peranan. bukan TV duk canang cerita sama dan saling tuduh menuduh.

#BANkami

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...