PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, June 21, 2012

APA GUNA PARTI PAS JIKA INI JADINYA..!!!Apa gunanya sebuah parti kononnya memperjuangkan Agama Islam jika Pas menentang pembinaan Sekolah Agama Rakyat diatas cuma 0.3 hektar dari 1.6 hektar kawasan padang..??

Apalah gunanya Nik Aziz dan Hadi Awang jika Pas mempertahan penjualan (keseluruhan) tanah wakaf kekal surau ataupun madrasah untuk pembinaan pusat beli-belah di Kedah..??

Tak pernah dengar pun PAS membantah cadangan membangunkan kawasan rekriasi milik PKNS di kelana jaya kepada kawasan perumahan ataupun komersial..!!!

Apakah sebenarnya yang diperjuangkan oleh Parti PAS, yang kononnya memperjuangkan Agama Islam....Kawasan lapang ataupun padang..???

Islam..??? Ingin meraih undi walaupun Islam dilacurkan..???

3 comments:

Adi Kencana said...

PAS sekarang dah jadi cawangan DAP je, Islam cuma topeng.

NAK ALIH DARI ISU RAMPASAN PADANG PKNS & RM3 BILION ANWAR, NIK NAZMI BUKA ISU BASI ISTIJUARA. Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

merah mato said...

Salam perjuangan,
Blog tuan telah sy follow dan dipautkan di blog sy. Harap tuan dapat follow & link kan blog sy di blog tuan yang hebat ini 

http:merahmato.blogspot.com

Money Miner said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...