PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Monday, December 5, 2011

SI GILA SEKS YANG GERAM TENGOK PUNGKOK..!!!Masih ada lagi manusia ketagihan sebegini, sanggup meraba pungkok orang kerana geram melihatnya. Ini akibat agaknya kerana selalu dengar ceramah Anwar kot, maklumlah Anwar pun tak melarang bahan sebegini malah menggalakkan lagi agar digilai orang ramai.

Sehingga PAS melaungkan slogan lamanya untuk menyelamatkan sigila pungkok ni...!!!

Geram melihat punggung membawa padah - MIRI 4 Dis.

Polis menahan seorang pengawal keselamatan sebuah bank di sini kerana dipercayai mencabul kehormatan dengan meraba punggung dan pinggang seorang wanita dengan alasan geram melihat punggung wanita terbabit.

Kejadian berlaku kira-kira pukul 8 pagi semalam ketika mangsa yang berusia 23 tahun mengeluarkan wang menerusi mesin pengeluaran tunai (ATM) di bank di sini dan ketika kejadian, hanya terdapat mangsa dan suspek dalam bank tersebut.

Menurut sumber polis, sebaik sahaja selesai mengeluarkan wang, pengawal keselamatan itu berdiri di tepi pintu sambil membuka pintu kepada mangsa untuk keluar dari bank.

Bagaimanapun, ketika mangsa lalu di hadapan pintu, suspek dikatakan sempat meraba bahagian punggung dan pinggang mangsa.

Terkejut dengan tindakan pengawal keselamatan terbabit, mangsa bertanyakan kenapa suspek bertindak sedemikian.

"Suspek pula menjawab dengan selamba memberitahu sengaja mahu pegang kerana geram," katanya.

Tidak puas hati dengan tindakan pengawal keselamatan itu, mangsa kemudian menelefon abangnya sebelum menghubungi pihak polis untuk tindakan lanjut.

Bertindak daripada panggilan tersebut, pihak polis bergegas ke tempat kejadian dan menahan suspek untuk siasatan dan tindakan lanjut.


SUMBER
KLIK DISINI

1 comment:

Fiq Joker said...

Ini kalau selit puntung rokok yg masih trbakar mau mengelupur lari haha...adoiii lah..

There was an error in this gadget

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...