PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Thursday, July 19, 2012

PAS GUNAKAN ARTIS UNTUK BERPOLITIK...!!!Sekarang PAS banyak menggunakan artis tanahair untuk menyambung kerier politik mereka, lebih-lebih lagi artis yng baru berjinak dengan dunia perfileman.

Diundang pelakon-pelakon muda pula untuk berpolitik agar kononnya ramai rakyat akan buka mata dengan penglibatan mereka dengan puak PAS. Tak cukup dengan artis Tanahair dijemput pula artis-artis dari negara jiran untuk memeriahkan lagi politik PAS.


Contohnya artis Indonesia 'Mas Azzam' pelakun filem 'Bila cinta bertasbih' dan Yatt Hamzah, mereka diundang kerajaan negeri Kelantan untuk program Bicara Selebriti pada malam ini di Balai Islam, Lundang.

Tak lama lagi bolehlah gelar PAS sebagai Parti Artis Malaysia for ALL...!!!

5 comments:

Jeffry said...

KEHKEHKEH DULU WALLY SLIPAU BENCI SGT KAT ARTIS..SAMPAIKAN AMY SEARCH, IBNOR RIZA DAN JAMAL JD MANGSA KUTUKAN KIT SIYAL..ITU YG PAS NAK KLU MEREKA TAK JOIN PARTI SESAT DIORANG BROO..BARU KITE TAU RUPENYE MASUK PAS CUMA NAK GLEMER DI PENTAS POLITIK JUMUD HUHUHU

Anonymous said...

dia nak merendah rendahkan kehidupan artis. dia lupa asal usul dia. dia bukan tuhan macam n.ajis yang bolih tentukan dosa pahala dan rezeki orang lain. tak semestinya hiburan itu melekakan. ada artis rambut rock pun boleh nyanyikan lagu berunsur ke agamaan. itu juga satu dakwah. dakwah bukan di ukur dengan warna baju atau besarnya serban di kepala. tapi dari dalam hati yang suci dan ikhlas


whiteroses

Anonymous said...

INGAT TAK DULU ZAMAN TUN MAHATHIR. DEPA JAJA WAKTU ITU 'ARTIS DIPUJA ULAMA' DIHINA' HANYA APABILA TUN MENGKRITIK SEORANG ULAMA MEREKA. SEKARANG ALLAH MAHA KUASA. SEGALANYA TERBALIK. MEREKA MEMUJA ARTIS TAPI ULAMA MEREKA SENDIRI DIHINA. ALLAH MAHA KUASA MEMUATRKAN SEGALA APA YANG MEREKA KATA DULU.

Anonymous said...

hehehe...artis ganti ulama...padan muka pas..

Anonymous said...

h ha ha.......PAS dah buat transformasi ......PAS=Parti ARTIS sengkek

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...