PROGRAM TRANFORMASI KERAJAAN

NETWORKEDBLOGS

BLOGGERS 1 MALAYSIA IKUT SAYA, SAYA IKUT ANDA JUGA

Friday, April 29, 2011

KAK WAN PENGSAN TENGOK VIDEO ANWAR PART 3

Kak Wan termengah-mengah bila tengok video PART 3 ni, sebab bab yang ni paling menyakitkan hatinya. Dipertahankan Anwar sari pelbagai sudut tetapi dengan mata kepalanya sendiri melihat "China DoLL" diratah dengan lahap sekali.

Wan Azizah dapat menahan apabila video seks Anwar part 2 keluar, tetapi apabila baru nak sediakan jawapan baginya, babak seterusnya disiarkan di YouTube pula.

Alang kepalang la seluruh penduduk Malaysia melihat "China DoLL" diratah bagaikan Anjing kelaparan. Kali ni, adakah DAP mencipta cerita seks PORNO untuk menjatuhkan Anwar semula apabila DAP menambahkan kerusinya di Sarawak yang lalu.

Seperti mana yang telah menimpa kepada parti MCA dulu, yang betul berlawanan pada ketika itu dengan DAP. Kerana mereka semua adalah sebangsa yang berlainan parti. Bukankah perangkap video seks ini seperti permainan DAP sendiri untuk menyentap rakan pakatannya sendiri apabila rakus hendak berkuasa.

Cerita rakaan yang hampir serupa untuk menumbangkan seseorang pemimpin, rekaan cerita dan tajuk yang sama. Seprti ada FreeMansion yang mana berfikir untuk mereka ni, apabila mangsa dapat diumpan dan diperangkap oleh permainan si pencipta sehingga begitu sekali.

Cuma menggunakan beberapa players untuk melakonkan watak agar semua rancangan terlaksana dengan baik dan lancar. Tetapi pada sayap mana terletaknya mereka ni, didalam parti mana..??

Adakah si pelaku seks mabuk atau pun hayal..?? Ataupun memang hobi yang diminta, sebagai hadiah rakan sepakatan, tetapi akhirnya digunakan sebagai senjata untuk membunuh rakan pakatannya semula..??

Siapakah Dajal sebenarnya..?? Anwar ataupun DAP..??

10 comments:

Anonymous said...

Kata Jijah, "Jeles akak. Akak nak minta isap mikrofon dia, dia kata salah di sisi ugama juga di tengah ugama. Kempunan akak nak rasa hotdog dia dengan lidah sendiri. Nurul Ijjah merasa juga. Al maklum genarasi sekarang"

Supik Jabil said...

memang jelas ada permainan disitu..tapi tak kenal la sapa org tu..????

Anonymous said...

Dia terkejut kerana dalam masa 1 hari anu Anuar telah membesar sebesar botol air mineral....karut punya video.

Anonymous said...

ANWAR AL DAJJAL AL JUBURI AL PELIWATI AL PENZINA, KASI HABIS BUNGKUS SAMA PKR, PAS DAN DAP, ORANG MELAYU YANG BODOH SOMBONG SAJA YANG UNDI PAS, PKR DAN DAP.
KAU ORANG TENGOK ANWAR YANG BETUL- BETUL SYOK HABIS DENGAN CHINA DOLL TAPI MANGKUK HAYUN AMK YANG BUAT KECOH KAT MASJID MASA MAJLIS ANGKAT SUMPAH LAKNAT DATO ESKAY. HAPRAP PUNYA ORANG PKR . KAKI BALUN BETINA DANGAN JANTAN KAU SOKONG. BODOH HABIS, NAK JADI PENYOKONG DAJJAL MALAYSIA.

Anonymous said...

Tu ler..elok2 mamat ni duduk dlm jel, si mangkuk ayun poklah gi bebaskan. Angkara KoJol lah ni.

Senangnya musuh nak ancurkan m'sia, rasuah 3, 4 kerat orang dari pelbagai lapisan, parti politik. Kasi bikin onar kat m'sia. Biar berperang sesama sendiri.

I BLAME K.J ON THIS!!!!

Skrg dia dok diam2 sebab peranan dia dah abis at least 4 da moment. Kautim ngan najib jgn pinggirkan dia.

Najib pun da kautim ke ngan Dajal JewKing? Bini ko tu pun senang nak kena beli.Dulu kaki isap kote...

Yg rugi kita ler rakyat marhaen.

Anonymous said...

Sedih...dan kasihan.....Harap janganlah disiarkan lagi siri seterus...nya.Yang ini pun dikategerikan tak patut tayang.Walau apa pun banyak pihat yang mendapat dosa pertamanya ahli politik... orang orang PAS mengikut telujuk ulamanya yang buat buat selamba dalam hal ini,ada menunding pihak lain untuk melarikan issue namum ini secara terus menidakan sensitiviti rakyat khusus Islam sabenar.Inilah akibat tindakan segelintir yang dipaksa menzahirkan bukti nyata walaupun ia keterlaluan.
Azizah ,keluarga,think tank PKR dan pengikutnya yang keterlaluan bohongnya dan memperlekehkan asas asas kehidupan...mencabar segelitir Rakyat tadi untuk menzahirkan bukti.Dap jua dalam sama..dalam halus menguntungkannya kerana Kalau menang Besar..Anwar pasti tak akan jadi PM.
Harapan saya Tok Aji tok Aji PAS maupun yg berjanggut atau tidak, alhafiz atau tidak katakan yang benar dalam konteks sabenar, hentikan helah dengan Allah dgn ayat ayat NYA.Ini telah diherdek didalam KalamNYA.
Kepada Kaum PKR khusus Azizah sekeluarga Kebenaran itu yang dituntut melebihi taat kepada suami dalam konteks ini...(fiil yang tiada penghujung kerana keahliannya yang tegar)Berhentilah bermuka muka nanti musibahnya akan menimpa ahli keluarga yag. lain.
Kepada peguam peguam... tiada komen...sebab semuanya tak faham akan NYA dan perintah dan laranganNYA secara iman.
Kepada mereka itu kerjajaya semata mata.
Kepada penayang Vedio pun tiada komen...mungkin tanggung jawab... atau anda dah bersedia berjawab kemudian hari......
Itulah kehebatan manusia.... dipentas Dunia.

Anonymous said...

mestilah kak wan mengah tgk...sbb dia x dpt...tiap kali balik umah nuar ckp letih berkempen sana sini...tapi yg sebenarnya dia dok kempen atas china doll...hahaha...molopeh kak wan..

Anonymous said...

Kempen nak jadi pm china plak kot, hehe

Anonymous said...

lubang jubo kak jijah pun kena check jugak satu hari....entah2 dah mcm terowong karak dah ape jadinya....

Anonymous said...

SAYA BACA BUKU DR. SYED HUSIN ALI. DIA KATA VIDEO SEKS ANWAR IBRAHIM NI SEMUA FITNAH. LEPAS TU DIA KATA DIA BELUM LIHAT LAGI VIDEO NI. SEKARANG, SILA HANTAR SATU SALINAN VIDEO INI PADA DIA DAN PASTIKAN DIA TONTON SENDIRI. LEPAS TU MINTA DIA BUAT KOMEN. BARULAH KAMI YANG BUKAN PENTAKSUB SI KOTE BENGKOK DAN ALJUBURI NI BOLEH HORMAT PADA SYED HUSIN ALI. DULU DIA PANDAI, SEKARANG TAK LAGI.

TOP HOT ARTIKEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...